Akupunktur
Akupunktur
Akupunktur
Previous slide
Next slide
Former for akupunktur

Traditionel akupunktur

her indsætter jeg akupunkturnålene på bestemte punkter langs kroppens meridianbaner(1)

Moxa behandling

foregår ved at der afbrændes små tørrede bynkeblade enten direkte på huden eller fæstnet på nålens top, herved opvarmes kroppens akupunkturpunkter og blodcirkulationen vil øges.

Moxa er velegnet mod gigtsmerter, muskelsmerter, kolde hænder og fødder og til generel styrkelse af immunforsvaret.

Øre akupunktur

her behandles bestemte akupunkturpunkter på det ydre øre. Øret ses som et mikrosystem, som afspejler hele kroppen.

Til at finde ørets akupunkturpunkter benytter jeg mig af pulsdiagnose, hvor jeg får et klart billede af hvilke punkter, som er modtagelige for behandling.

Elektroakupunktur

her tilføres akupunkturnålen en svag strøm, herved stimuleres akupunkturpunkterne.

Behandlingen er velegnet til behandling af muskelspændinger, smertebehandling, ledproblemer, sportsskader og overbelastningsskader.

Meridianer(1)

Over hele kroppen har vi mennesker akupunkturpunkter placeret langs meridianer. Meridianer er betegnelsen for vores energibaner, som hver især er bundet til kroppens organer. Menneskekroppen har 14 meridianer med i alt 365 akupunkturpunkter. I alt er 12 af vores meridianer, organmeridianer – diss meridianer er opkaldt efter det organ som det løber igennem. 

Derudover har vi 2 lodrette meridianer, der løber langs den lodrette midterlinje på kroppens for- og bagside. De to centrale meridianer er ikke knyttet til noget organ, men har en styrende effekt i forhold til de øvrige 12 meridianer. Meridianerne betegnes som usynlige energibaner. Hvis der opstår forstyrrelser i disse energibaner, kan vi opleve sygdom og ubalancer i kroppen

Akupunkturpunkter

Ved at behandle akupunkturpunkterne stimuleres kroppen til at kunne sætte sin egen helbredelses proces igang og derved genoprette balancen i meridianerne, så ubehag og ubalancer i kroppen vil aftage/forsvinde.

Har du spørgsmål?
om akupunktur el. massage kan hjælpe dig?, så er du altid velkommen til at kontakte mig