Akupunktur
Massage
Previous slide
Next slide
Om Alice - Behandleren
Velkommen hos Alice, Akupunktør og Eksam. Helhedsmassageterapeut

Jeg hedder Alice Nejstskov Nielsen og er født i 1978 i Hørmested.

Jeg blev færdig med uddannelsen til holistisk massageterapeut på Vendsyssel helseskole i 2002, hvor jeg bla. andet blev undervist af Inger Lise Riis.

I april 2008 startede jeg som selvstændig og åbnede klinik på vores hjemmeadresse Tranget ved Tårs.

Jeg arbejder på fuld tid som behandler og patienterne / klienterne i min klinik kommer med mange forskellige lidelser og udfordringer.

Det er meget blandede problemstillinger jeg møder. Hovedparten af klienternes problemområder / udfordringer består af problemer med bevæge-apparatet.

Muskelspændinger, overbelastninger, sportsskader, kontor-/muse-skader og flere kroniske lidelser som fibromyalgi, muskelgigt eller lignende.

Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører, så du er sikker på en højt kvalificeret behandling.

palogo_small

Jeg er RAB registreret. Registreret Alternativ behandler

Akupunktur åbner helt andre døre for behandlingsmuligheder og giver mig en hel palette af muligheder for at hjælpe patienterne med deres lidelser.

Ikke kun med problemer med bevæge-apperatet har akupunkturen en positiv effekt. Med akupunkturen får jeg ligeledes en ny mulighed for at hjælpe klienter med bla. andet kroniske smerte, astma, allergi, PMS-lidelser, afhængighed, udfordringer med mave/tarm-balancen og meget meget mere.

Uddannelsen på Vendsyssel Helseskole er på et meget højt niveau og er godkendt af både PA(Praktiserende Akupunktører) og DA (Danske Akupunktører), uddannelsen er ligeledes RAB (Registreret Alternativ Behandler) godkendt.

Det betyder at jeg har et ydernummer hos Sygeforsikringen Danmark. Så hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, yder de tilskud til de akupunkturbehandlinger, som du får hos mig.

Ligeledes samarbejdes der med Danica sundhedsforsikring, PenSam og Skandia.

 

Har du spørgsmål?
om akupunktur el. massage kan hjælpe dig?, så er du altid velkommen til at kontakte mig